Over ons

OCMC B.V. bedrijf werkt al meer dan 20 jaar voor diverse middelgrote en grote organisaties, in het bedrijfsleven en bij de (rijks)overheid. Daarbij hebben wij een solide reputatie opgebouwd in de automatisering en het ontwikkelen van praktijkgerichte oplossingen, om onze klanten productiever en efficiënter te laten werken. Onze specialisatie is het vinden van effectievere oplossingen in Microsoft  Office en Word. Met ons hoog gekwalificeerd personeel maken wij elke dag weer het verschil voor onze klanten.

Visie en Kernwaarden
Onze visie is om de effectiviteit en productiviteit te verhogen van iedere professional die kantoorwerkzaamheden met Microsoft Office en Word uitvoert. Hierbij staat het dagelijks werkproces van de professional centraal. Op basis van hun wensen en behoeften, ontwikkelen wij in nauwe samenspraak oplossingen waarmee zij sneller en professioneler hun werk kunnen uitvoeren.

Onze drie kernwaarden zijn hiervan afgeleid:

Efficiëntie
Wij willen onze klant helpen zo efficiënt en effectief mogelijk te werken met Office en Microsoft Word.

Innovatie
Met behulp van aanbevelingen en ervaringen van onze klanten passen we onze software voortdurend aan.

Klantgerichtheid
Door goed naar de mening van de klant te luisteren, kunnen wij de functionaliteiten van de OCMC ToolSuite steeds verbeteren. Zo kunnen wij er zeker van zijn dat onze software voldoet aan steeds veranderende behoeften.

OCMC ToolSuite
Onze oplossingen om de effectiviteit en productiviteit te verhogen van professionals die met Office werken hebben wij gebundeld in de OCMC ToolSuite. Dit softwarepakket bestaat uit vele handige tools, waarmee uw organisatie haar dagelijkse werkzaamheden in Microsoft Office en Word veel sneller en gemakkelijker kan uitvoeren.  De OCMC ToolSuite bevat vele handige en gebruiksvriendelijke tools, die in nauwe samenwerking met Microsoft Office gebruikers zijn ontwikkeld. Deze tools hebben hun nut in de dagelijkse praktijk bewezen. Met de OCMC ToolSuite werkt u veel makkelijker, prettiger en sneller, waardoor uw productiviteit met sprongen vooruit gaat.